Izberite božično darilo za svoje najdražje
božično-novoletna-darila-jelka
božično-novoletna-darila-bottom
Za najmlajše
božično-novoletna-darila-paketi
Copyright © 2013- 2020 by Festival sol -  All Rights reserved  - www.festivalsol.si - E-Mail: linfo@festivalsol.si
božično-novoletna-darila-NINICA
CuddleUppets NINICA ZA STISKANJE
To ni le odejica in to ni le igračka, to je igriva odejica za stiskanje!!!
16,90 €
božično-novoletna-darila-otroška-lučka
Otroška nočna lučka Želvak Žak
Otroško spanje bo postalo prava pravljica s svetlikajočim želvakom in pomirjujočo glasbo.
božično-novoletna-darila-Projekcijska-budilka
Projekcijska budilka zvezdnato glasbeno nebo
Po navdihu narave zasnovana budilka, ki poskrbi za prijetno uspavanje ob glasbeni in svetlobni terapiji ter v nov dan prebudi, z nežno stimulacijo čutil.
Podrobnosti
34,99 €
Podrobnosti
Umaknjeno iz prodaje
Podrobnosti
Baby gupi - morski prašiček
Ste naveli
čani poslušati stokanje zakaj nimate hišnega ljubljenčka? Predstavljamo vam robotsko verzijo morskega prašička. Srčkanega Baby gupi-ja lahko crkljate in ljubkujete, obenem pa ima vse atribute pravega morskega prašička, vendar brez nevšečnosti.
Glasbeni instrumenti
Znanstveno je dokazano, da glasba pozitivno vpliva tako na splošno počutje, še bolj pa na pozitiven razvoj otroka. Vsi otroci, ko se začno zavedati svojih gibov, hitro pridejo do tega, da ko z rokami udarjajo po površini, s tem ustvarjajo zvoke. In potem veselo tolčejo okoli. Omogočite otroku, da bodo njegovi zamahi in udarci ustvarili zanimive, predvsem pa različne in poučne zvoke.
Budilka pikapolonica
Podarite novope
čenemu šolarju darilo, s pomočjo katerega bo vedno v koraku s časom. Vsako jutro se bo zbujal s to čudovito leseno uro. Prijetneje se je zjutraj zbujati, če to počne ura, ki je oblikovana posebej za otroke. Saj veste, kako je to stvar, ki vam je všeč, se vam zdi bolj prijazna.
Podrobnosti
Lepotni kovcek
Želje za darila mlade damice bodo zagotovo uslišane s tem izjemnim lepotnim kovčkom.Ne le, da kovček vsebuje dva vrhnja odlagalna predala. Še več – na vsaki strani ima predal, ki ga je moč izvleči. V njem je priloženih že 12 različnih kosov ličila, ki pa so vsi narejeni iz lesa in barvani z zdravju prijazno barvo.
Podrobnosti
Dirkalni polži
I
ščete idejo za darilo za prijatelja ali prijateljico, ki se nikoli nikamor ne obrne prav hitro? Je zanj vse prehitro, pa čeprav je počasi? Ste pomislili, da bi ta človek gledal dirko? Nebi bilo kaj zabavno, vsaj zanj ne.
Zato pa mu lahko vi podarite nekaj, ob
čemer bo ekstremno užival. Dirkalni polži se le navijejo, potem pa se opazuje, kdo bo koga. Vsak mora seveda imeti svojega favorita.
Podrobnosti
Komplet štampiljk
Najlepše so otroške umetnine. Koliko risbic jim uspe ustvariti in vsaka ima svoj smisel. Tako je, èe si še vedno otrok in razmišljaš še brez omejitev. Vse je tako preprosto. Pomagajte otroku in podprite to umetniško žilico. Za rojstni dan, ali pa morda kar tako, lahko podarite darilo, ki ima vse, kar pravi mali umetnik potrebuje. Leseni kovèek bo poskrbel, da bodo umetniški pripomoèki vedno, ko ne bodo v uporabi, varno pospravljeni. In kaj je ta vsebina? Res je, da so v kompletu barvice, saj brez njih enostavno ne gre. Vendar to še ni vse. Zraven bo otrok v kovèku našel tudi 9 štampiljk, skupaj z dvema blazinicama.
Podrobnosti
Podrobnosti
11,70 €
32,70 €
Podrobnosti
božično-novoletna-darila-BabyGupi
božično-novoletna-glasbeni-instrumenti
19,90 €
božično-novoletna-darila-pikapolonica
božično-novoletna-darila-polzi
8,90 €
47,00 €
božično-novoletna-kovcek
božično-novoletna-darila-stampiljke
24,70 €
Leseni labirint
Če želite otroku podariti prijetno igračo, s katero bo lahko razvijal svoje motorične sposobnosti, je ena iz zakladnice odličnih idej za darilo za rojstni dan malčka zagotovo tudi mali leseni labirint. Živopisana igračka, na kateri so majceni avtomobilčki, ki so ravno prav veliki za male otroške rokice. Zraven pa še kovinski obročki, ki tvorijo za malčka pravi labirint, kateri bo spodbudil otrokovo razmišljanje.
Podrobnosti
12,99 €
Komoda in predalnik
Lepota je pomembna. Mora pa seveda biti v stilu tudi pohištvo, s pomočjo katerega se ta lepota poudari. Vsaka mala princeska si želi imeti v sobi lepo, čarobno komodo, takšno z ogledalom. Pred njo bo lahko sedela ure in ure, ter si urejala pričesko, nameščala špangice in še in še. Še dobro, da ima ta mali kos pohištva spodaj mali predalček, kamor se lahko pospravi te gumice in špangice. Zraven pa, da bo prostora resnično dovolj, še predalnik s tremi predali in okvirjem za sliko. Da, tako je, mala princeska bo lahko vstavila vanj sliko po želji.
V kolikor iščete ideje za darila za malo princesko, se zagotovo strinjate, da je pred vami čudovito darilo za male deklice. Omogočite ji to zadovoljstvo, ki ga bo občutila ob urejanju
Podrobnosti
20.90 €
Matematične puzle sadje
Starši si vedno želimo, da bi naši otroci s čim manj truda usvojili čim več znanja. Posebno mesto pa pri tem dobiva matematika. Tu je namreč stvari potrebno počasi podajati in brez vsakršnega pritiska, saj v nasprotnem primeru otrok do matematike kaj hitro lahko dobi odpor.

Kaj bi si lahko želeli boljšega, kot pa da naučimo otroka osnove matematike skozi igro. Vaš malček bo veselo sestavljal te fantastične puzzle sadja. Brez da bi se tega posebej zavedal, da bo vadil deleže od 1/1 pa tja do 1/16. Vse dokler otrok ne bo sestavil vseh deležev, sadje ne bo popolno. Tako se bo vaš malček učil s pomočjo grafične zaznave, ki pa jo že obvlada.
Podrobnosti
22.70 €
božično-novoletna-darila-labirint
božično-novoletna-darila-komoda
božična-darila-puzle-sadje
božič-2014
bozicna-glasba-2014
bozicna-glasba
božični-filmi
božične-slike-fotografije
božične-igre
božična-glasba
božič-2019
božična-darila
adventni-koledar
božič-2020-božična-glasba
Christmas 2022
21,50 €
19.70 €
* Ponudba NI AKTUALIZIRANA v 2020, prosimo, preverite trenutne ponudbe