Izberite božično darilo za svoje najdražje
Božič-zvezde-2
Božična-darila-zabavna-bottom
Zabavna darila
Copyright © 2013- 2020 by Festival sol -  All Rights reserved  - www.festivalsol.si - E-Mail: linfo@festivalsol.si
božična-darila-GumBallBank
GumBall Bank - Sladki šparovček
Varčevanje je lahko zabavna igra. Otroci se bodo veselili in se učili pomembnosti varčevanja. Nagradite jih za njihov trud.
12,76 €
božična-darila-Zimske-rokavičke
Zimske rokavičke za pametne telefone
Nič več zamudnega slačenja rokavic. Čemu bi zmrzovali le zato da lahko uporabljate svoj pametni telefon? Naročite si Zimske rokavičke za pametne telefone in pokažite zimi zobe.
17,70 €
božična-darila-Poker_žetoni
Poker žetoni - za vse prave pokeraše
300 čipov, 2 kompleta kart, 5 kock, dealer žeton in 1 zadovoljen pokeraš.
22,70 €
božična-darila-SWEETBALL
SWEET & SALT BALL – neverjetni dozirnik prigrizkov
Ta neverjetni dozirnik bo s pravo mero pregrešnih prigrizkov poskrbel za vašo energijo!
49,70 €
božična-darila-Projekcijska-budilka
Projekcijska budilka zvezdnato glasbeno nebo
Po navdihu narave zasnovana budilka, ki poskrbi za prijetno uspavanje ob glasbeni in svetlobni terapiji ter v nov dan prebudi, z nežno stimulacijo čutil.
božična-darila-MP3
MP3 predvajalnik
Glasba je odlièno pomirjujoèe sredstvo in marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja.
Podrobnosti
Podrobnosti
Podrobnosti
34,99 €
Podrobnosti
Umaknjeno iz prodaje
Podrobnosti
Podrobnosti
Budilka barska plesalka
Ali va
š znanec vedno sanja o lepih dekletih, o tem, kako plešejo le za njega? Sedaj mu vi lahko omogočite, da bo ta čarobni ples doživel vsako jutro. Obdarjena blondinka mu bo zaplesala ples na drogu le zanj, ter mu razsvetljevala turobna jutra. Kaj bi si lahko želel lepšega kot to, da se mu že zjutraj nariše nasmeh na obraz.
Božièkove hlaèe za sladkarije
Je tudi vam dovolj nistih navadnih, nezanimivih vreèk, v katerih vašim otrokom Božièek prinese sladkarije? Pomislite še enkrat in si poglejte to tuper vreèko. Nepopisno veselje bo prièarala že sama vreèka, sladkarije v njej pa bodo še pika na i celotni podobi. Božièek bo letos s temi hlaèami resnièno najboljši! Velikost: 20 x 20cm
Nogometna optična miška
Držiš miško – ki je čisto slučajno v obliki nogometne žoge. Voziš kazalnik po ekranu, preigravaš ikone na namizju in ali ti bo uspelo zadeti pravo ikono in gooooool.
Podrobnosti
Mercedes SLS AMG
Lahko podarite avto na daljinsko vodenje, lahko pa podarite Mercedes SLS AMG na daljinsko vodenje. Razlika je očitna, kajne. Ta mali bratec pravega Mercedes SLS AMG je izdelan v razmerju 1:24. Ko bo mali fant upravljal tega Mercedesa na daljinsko vodenje, bo imel identičen občutek, kot če bi velik fant vozil pravega Mercedesa AMG. Si lahko predstavljaš, kako bi to izgledalo?

Da ne bo potrebno stalno teči za njim, pa poskrbi super daljinski upravljalnik, s katerim lahko Mercedes AMG upravljaš na razdalji kar do 8m. Za upravljanje te zverine potrebuješ 5 baterij AA (3x avto in 2x daljinski upravljalnik). Baterije lahko dodaš kot opcijo. 
Podrobnosti
Peugeot 308
Si predstavljaš, da bi mali srčkan Pežojček divjal po tvoji dnevni sobi gor in dol? Če govorimo o tistem 5-metrskem, potem zagotovo ne, če pa govorimo o repliki Peugeot 308 na daljinsko vodenje, ki je izdelana v merilu 1:24, potem pa je zgodba že drugačna. Tale malček na daljinsko vodenje je do podrobnosti enak svojemu večjemu, ta pravemu bratcu. Za tebe, ki ti je všeč srčkan Peugeot, je tale malček lahko tudi kot dekoracija na polici v tvoji sobi.
Podrobnosti
Glasbena podloga
Ste glasbenik po du
ši, pa nekako ni možnosti, da bi izživeli svoje sanje? Si vedno, na koncertih zaprete oči in si predstavljate, da ste vi tisti, ki stoji na odru? Zasijte v vsej svoji zvezdniški luči.

Glasbena podloga bo z vsemi svojimi dodatki, kot so zvo
čniki, mikrofon, priključek za MP3, ter vrsto različnih glasbil, poskrbela za potešitev vaših glasbenih potreb. Ustvarite svoj hit, ki vas bo izstrelil med zvezde. Še malo, pa boste igrali v lastnem one man bandu.
Podrobnosti
LED Budilka Piramida
Super ideja za darilo je ta mala budilka v obliki piramide. Ima vse, kar imajo velike, robustne ure, katere vedno zasedejo preve
č prostora. Meri vam še celo temperaturo prostora. V sebi ima lučko, katera spreminja barvo, prižge pa se, ko si vi to zaželite in pritisnete nanjo.

- 12 ali 24 urni prikaz
- budilka - 8 razli
čnih melodij
- nastavljiva funkcija dreme
ž
- 7 razli
čnih barvnih lučk, ki se samodejno spreminjajo.
Podrobnosti
Igra za dekliščine
Je va
ša prijateljica korak pred tem, da dahne usodni DA, ve pa ste prepričane, da ne poznate še vseh sočnih podrobnosti iz njene preteklosti. Tistih skrivnosti, ki jih bo z zakonom zagotovo zakopala globoko v pozabo.

Sedaj je skrb odve
č. Pred dekliščino ji podarite družabno igro, ki je namenjena prav nepozabni zabavi deklet, polni skrivnosti, začudenih pogledov in seveda smeha. S pomočjo te igre boste iz vaših prijateljic izvlekle najbolj varovane skrivnosti. Če pa jezik ne bo stekel sam od sebe, bo pa pomagalo šilce domačega.
Podrobnosti
Namizni biljard
Tako zelo si
želite malo sprostitve. Ravno ste zaključili s pomembnim delom v službi in resnično bi se vam prileglo malo sprostiti. Ena igra biljarda bi bila v tem trenutku idealna. Seveda vam šef ne dovoli oditi v nekaj ulic oddaljen bar. Čeprav ve, da je sprostitev za celotno ekipo pomembna. Ve, da bi bili potem bolj produktivni. Vendar vzelo bi preveč časa.

Ampak hej. Ni se potrebno ves izmu
čen zavleči nazaj v delo. Brez težav se sprostiš ob igri biljarda. Ti in celotna ekipa v službi. Le biljard je potrebno imeti v pisarni. Zagotovo šef ne bo za to, da pripeljete tisto veliko mizo v pisarno. Prepričan pa sem, da ne bo imel nič proti malemu namiznemu biljardu. Zato ne, ker bo dvignil zagnanost in motivacijo celotne ekipe..
Podrobnosti
38.70€
Namizni ročni nogomet
Za hitre igre in obilico akcije ne potrebuješ veliko prostora. Dovolj bo majhna miza. Ta mali ročni nogomet je idealen za potovanja, kratek miselni odmor v pisarni, ali pa nepozabne moške, tekmovalne večere. Ti uspe najbolje uskladiti bistrost oči in motoriko svojih rok. Če ti je uspelo, bo pokazal namizni ročni nogomet tako, da boš premagal vse prijatelje in osvojil ta turnir?

Če pa iščeš ideje za zabavna darila za prijatelja, ki ne zamudi nobenega prenosa nogometne tekme, pa veš kaj ti je storiti. V komentar naročila napiši opombo, da želiš brezplačno darilno zavijanje in s tem boš rešil vse težave, ki si jih po navadi imel zaradi darila. Že jutri ti poštar lahko prinese zavito darilo - namizni ročni nogomet za tvojega prijatelja.
Podrobnosti
34.90€
21,90 €
Podrobnosti
božična-darila-Barska_plesalka
Božična-darila-nogometna-miska
12.70 €
19.90 €
Božična-darila-peugeot
37,82 €
božična-darila-glasbena-podloga
9.90 €
božična-darila-budilka-piramida
Mali USB akvarij za prijeten občutek, da v prostoru za računalnikom nisi sam. Kar je pa še bolje, ko se naveličaš plavanja teh malih ribic v USB akvariju, ga enostavno izključiš in imaš mir.

Predstavljaj si, kako ti dru
žbo na pisalni mizi delata dve majhni ribici, ki plavata v prijetni modri svetlobi. Ta mali USB akvarij pa lahko uporabite tudi na potovanju ali kjer koli drugje proč od računalnika. Motorček za poganjanje vode lahko namreč poganjajo 4AA baterije (v osnovni paket niso vključene).
14.90€
Podrobnosti
Leteča budilka
Joj, meni je zjutraj tako težko vstati. Poznate koga, ki ta stavek pogosto uporablja? Vam razlaga, da vedno vklopi le dremež in potem še malo zadrema? Za 3 minute, ki se rade raztegnejo v pol ure ali več?

Če bi radi vašemu prijatelju pomagali, da ne bo nikoli več zaspal, mu podarite letečo budilko. Vaš prijatelj bo ugotovil, da čas resnično lahko leti – prav tako bo ugotovil, da lahko tudi on odleti iz postelje. Ko bo eliso odneslo da drugo stran sobe, mu bo budilka toliko časa neusmiljeno trobila na ušesa, dokler ne bo vstal, našel eliso, ter jo nataknil nazaj na uro.
Po taki budnici zagotovo ne bo imel več želje iti nazaj v posteljo.
In tako nikoli več ne bo zamudil jutranje kave z vami!
Podrobnosti
22.70€
Kinetični kozmos
Pomanjšani plaeti v orbiti na pisalni mi zi vašega prijatelja, znanca bodo zagotovo popestrili njegov delovni prostor. Gibanje planetov in na splošni gibanje sem ter tja ga bo zagotovo pomirilo.

Kinetični kozmos, oziroma planeti v malem so odlično retro darilo za vsakega, saj pričara neverjetno vizualno predstavo le z majhno 9V baterijo (ni priložena).
15.70€
Podrobnosti
Strelski dvoboj - komplet
Nameri, pozor, zdaj! Kako dober si v streljanju v 3D tar
čo? Si boljši od tvojega tekmeca, ali bo v tvojem "števcu" krogljic le za vzorec?

Neverjetno super ideja za darilo za nekoga, ki se stalno uri v natan
čnostnem streljanju. Ta stoječa, 3D tarča bo pokazala, kako dober je kdo. Vsak izmed dveh tekmovalcev se bo potrudil, da bo s svojimi približno 40. krogljicami zbral več točk kot njegov tekmec. Dovolj je govorjenja, kdo je boljši strelec. Sedaj naj se izkaže, kdo je najboljši!

Kaj pravi
š, da bi to 3D tarčo z dvema pištolama podaril prijatelju za rojstni dan? Ali jo boš rajši imel za sebe? Hitro postavi v košarico, saj jih na zalogi ni neomejeno!
25.70€
Podrobnosti
14.90 €
Božič-božičkove-hlače
Božična-darila-igra-za-dekliščine
19,90 €
Božična-darila-leteca-budilka
Božična-darila-kinetični-kozmos
Božična-darila-strelski-dvoboj
Podrobnosti
4,90 €
Božična-darila-star
Božična-darila-star5
Božična-darila-star6
Božična-darila-zvezde
Božična-darila-paketi
božič-2014
bozicna-glasba-2014
bozicna-glasba
božični-filmi
božične-slike-fotografije
božične-igre
božična-glasba
božič-2019
božična-darila
adventni-koledar
božič-2020-božična-glasba
Christmas 2022
Božična-darila-USB
božična-darila-mercedes-amg
Božična-darila-biljard
Božična-darila-ročni-nogomet
* Ponudba NI AKTUALIZIRANA v 2020, prosimo, preverite trenutne ponudbe